Opgegroeid op het friese platteland, geboren en getogen in het mooie dorpje Hemrik ben ik, Antje Aukema mijn hele leven al creatief bezig geweest. Na vele creatieve omzwervingen heb ik mij de laatste jaren toegespitst op het maken van wenskaarten. Eerst knippen en plakken, maar uiteindelijk zijn het gedrukte zwart/wit kaarten, zowel fries- als nederlandstalig geworden. Zwart/wit heeft mijn voorkeur omdat het stoer en elegant overkomt. Onder de naam Kaartsje Stjoere (is fries voor kaartje sturen) ontwerp ik mijn eigen kaarten en probeer daar de nodige creativiteit en gevoel in te leggen.

Kaartje Stjoere is voor mij nog steeds een hobby, maar als je wat creëert wil je ook graag wat verkopen. Dit verkopen doe ik nu aan huis en dat is leuk. Met deze splinternieuwe toch best wel professionele webshop hoop ik nu meer mensen te bereiken met mijn creaties.

Naast wenskaarten heb ik mij nu ook meer gericht op woonaccessoires, zelfbedrukte tassen, kalenders, inpakmateriaal etc. Ik hoop in de toekomst mijn assortiment steeds verder uit te breiden met unieke zelfgemaakte artikelen.

Mijn webshop is zo opgebouwd dat via het menu alles makkelijk te vinden is en u zult tevreden zijn over de bestelvriendelijkheid van deze site. Het blijft nog hobby en daardoor heb ik (nog) niet een k.v.k nummer. Dit maakt voor de particulier niets uit. Wel zou een eventuele zakelijke klant hier problemen mee kunnen ondervinden, maar bent u als wederverkoper toch geïnteresseerd neem gerust contact met mij op !

Oant Sjen

kaartsjestjoere