Papierklemmen

Papierklemmen worden voor vele doeleinden gebruikt. Hoofddoel is om papier geordend bij elkaar te klemmen of ergens aan op te hangen. Steeds vaker worden deze verschillende klemmen ook gebruikt om een cadeauverpakking op te sieren of van een minikaartje of label te voorzien. Vooral de kleine mini klemmetjes worden hier veel voor gebruikt. Kaartsje Stjoere heeft hierin keuze uit een aantal leuke clips. Allemaal per stuk te koop.

Papierklemmen

Actieve filters

Kleine Papierklem - Wit /...

Deze kleine witte bulldog clipjes zijn ideaal voor het opsieren van een cadeauverpakking, bijvoorbeeld om een minikaartje aan een cadeau(zakje) te bevestigen.

Stoer en sierlijk !

Prijs € 0,40

Kleine Papierklem - Zwart /...

Deze kleine zwarte bulldog clipjes zijn ideaal voor het opsieren van een cadeauverpakking, bijvoorbeeld om een minikaartje aan een cadeau(zakje) te bevestigen. 

Stoer en sierlijk !

Prijs € 0,40

Kleine Papierklem - Zilver...

Deze kleine zilverkleurige bulldog clipjes zijn ideaal voor het opsieren van een cadeauverpakking, bijvoorbeeld om een minikaartje aan een cadeau(zakje) te bevestigen.

Stoer en sierlijk !

Prijs € 0,40

Kleine Papierklem - koper /...

Deze kleine koperkleurige bulldog clipjes zijn ideaal voor het opsieren van een cadeauverpakking, bijvoorbeeld om een minikaartje aan een cadeau(zakje) te bevestigen.

Stoer en sierlijk !

Prijs € 0,40

Papierklem Buldog - Wit /...

Deze witte bulldog clips zijn ideaal voor zowel je werkplek als je interieur. Gebruik deze witte bulldog klemmen op kantoor om je papieren bij elkaar te houden of in je huis om kaartjes en foto's op te hangen, bijvoorbeeld aan een showrek. Ook zeer geschikt voor het opsieren van een cadeauverpakking.

Prijs € 0,45

Papierklem Buldog - Zwart /...

Deze zwarte bulldog clips zijn ideaal voor zowel je werkplek als je interieur. Gebruik deze zwarte bulldog klemmen op kantoor om je papieren bij elkaar te houden of in je huis om kaartjes en foto's op te hangen, bijvoorbeeld aan een showrek. Ook zeer geschikt voor het opsieren van een cadeauverpakking.

Prijs € 0,45

Papierklem Foldback Clip -...

Deze kleine goudkleurige foldback clips zijn ideaal voor zowel je werkplek als je interieur. Gebruik deze gouden solid fold back clips op kantoor om je papieren bij elkaar te houden of in je huis om kaartjes en foto's op te hangen, bijvoorbeeld aan een showrek. Ook zeer geschikt voor het opsieren van een cadeauverpakking.

Prijs € 0,25

Paperclip Druppel Zwart -...

Deze hippe kleine paperclips in de vorm van een druppel zijn ideaal voor je werkplek. Gebruik deze zwarte clips op kantoor om je papieren bij elkaar te houden of om losse knipsels in je agenda vast te maken. De druppel paperclips worden ook veel gebruikt voor trouwkaarten, geboortekaartjes etc..

Prijs € 0,20

Paperclip Druppel Zilver -...

Deze hippe kleine paperclips in de vorm van een druppel zijn ideaal voor je werkplek. Gebruik deze zilverkleurige clips op kantoor om je papieren bij elkaar te houden of om losse knipsels in je agenda vast te maken. De druppel paperclips worden ook veel gebruikt voor trouwkaarten, geboortekaartjes etc..

Prijs € 0,20

Paperclip Druppel Koper -...

Deze hippe kleine paperclips in de vorm van een druppel zijn ideaal voor je werkplek. Gebruik deze koperkleurige clips op kantoor om je papieren bij elkaar te houden of om losse knipsels in je agenda vast te maken. De druppel paperclips worden ook veel gebruikt voor trouwkaarten, geboortekaartjes etc..

Prijs € 0,20