Jute Touw

Niet iedereen houdt van lint, maar misschien wel van touw. Voor die mensen heeft Kaartsje Stjoere keuze uit diverse kleuren mooi 2 mm dik jute touw. Verpakken met touw geeft net dat beetje extra, waardoor het cadeau een veel leukere uitstraling krijgt. Altijd het proberen waard !

Jute Touw

Actieve filters

Jute Touw (5 Meter) - Gebleekt

Mooi gebleekt jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) - Grijs

Mooi grijs jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) - Limoen

Mooi limoen kleurig jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) - Mosgroen

Mooi mosgroen jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) -...

Mooi turquoise jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) - Geel

Mooi geel jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) - Oranje

Mooi oranje jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) - Roze

Mooi roze jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75

Jute Touw (5 Meter) - Bruin

Mooi bruin jute touw, niet te dik en dus makkelijk om ook kleine labeltjes mee op te hangen. Jute touw is een natuurproduct en de kleur kan per levering iets afwijken.

Prijs € 0,75