Verjaardagskalender

Vergeet nooit meer een verjaardag, herinnering of andere belangrijke gebeurtenis met deze unieke friestalige verjaardagskalender. Deze friese kalender is geheel ontworpen door Kaartse Stjoere. Voor elke maand een toepasselijke tekst op een stevig vel natuurkarton waarop de datums kunnen worden bijgeschreven. De vellen zijn met een zware bulldog klem vastgeklemd aan een onderplaat van MDF en kunnen onderling worden verwisseld. Het geheel wordt opgehangen aan de klem, welke van een gaatje is voorzien.

Verjaardagskalender

Actieve filters

Verjaardagskalender - Frysk...

Vergeet nooit meer een verjaardag met deze Friese verjaardagskalender. De kalender bestaat uit een frontvel en 12 maandvellen met friese rijmende teksten. Elke tekst is uniek en allemaal bedacht door Kaartsje Stjoere. De vellen zijn van stevig 300 grams papier en kunnen op het bijgeleverde MDF klembord worden bevestigd. Het geheel kan aan de stevige clip worden opgehangen. Een unieke kalender om jaren lang plezier van te hebben.

Prijs € 12,95

Verjaardagskalender - Frysk...

Vergeet nooit meer een verjaardag met deze Friese verjaardagskalender. De kalender bestaat uit een frontvel en 12 maandvellen met friese rijmende teksten. Elke tekst is uniek en allemaal bedacht door Kaartsje Stjoere. De vellen zijn van stevig 300 grams papier, zijn gebundeld met een spiraal en kan zo worden opgehangen. Een unieke kalender om jaren lang plezier van te hebben.

Prijs € 9,95