Cadeaupapier

Kaartsje Stjoere is constant op zoek naar mooie producten voor het inpakken van jouw cadeautjes. In deze groep een serie cadeaupapier op rol. Het is stevig 80 grams inpakpapier en allen tweezijdig te gebruiken. Wij hebben gekozen voor een rolbreedte van 35 cm. Dit is de maximale breedte om nog als brievenbuspakket te kunnen verzenden, waarvan wij dan nog een gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening nemen.

Cadeaupapier

Actieve filters

Kraft Cadeaupapier (3...

Kraft cadeaupapier, al lang niet meer alleen bestemd om uw cadeau te beschermen. Inmiddels wordt kraft inpakpapier gebruikt voor het inpakken van diverse cadeaus. Omdat kraft inpakpapier tegenwoordig wordt voorzien van een hip printje is het een échte eyecatcher! Kraft kan ook nog eens een hele mileubewuste keuze zijn omdat veel kraft papier op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd.

Prijs € 1,75

Kraft Cadeaupapier (3...

Dit voorjaar groeit onze liefde voor de natuur. Met dit prachtige GROW dessin geven we letterlijk vorm aan het voorjaar. Op het volledig gerecyclede ECO Kraft papier komt dit prachtige dessin bijzonder goed tot zijn recht.

Prijs € 2,25

Kraft Cadeaupapier (3...

Kraft cadeaupapier is perfect te gebruiken voor het inpakken van uw cadeautjes of geschenk. Dit inpakpapier is mooi te combineren met cadeaulinten, cadeaukaartjes of wensetiketten / sluitstickers.

Prijs € 1,75

Recycled Cadeaupapier (3...

Dit recycled kraft inpakpapier heeft een mooie diepzwarte kleur. Door deze intense zwarte kleur komt het recycled / milieu papier erg mooi tot zijn recht. Dit inpakpapier is mooi te combineren met cadeaulinten, cadeaukaartjes of wensetiketten / sluitstickers.

Prijs € 1,75